Limba română, întrebare adresată de sc37constanta, 8 ani în urmă

O compunere despre mama. Scrieti trăsăturile directe și indirecte (cum arată:culoarea părului, dacă are părul îngrijit,cum se îmbracă,culoarea ochilor,ce fel de persoana este,etc.) Folosiți și expresii , de exemplu:păr negru ca abanosul,ochi ciocolatii, ochi albaștri ca marea... . Scrieti numele ,vârsta si data de naștere. Dau puncte si coronita. ​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de fulgdenea181
3

Răspuns:

Am să vă povestesc de o persoană care este specială pentru fiecare copil. Acesta persoană este mama. Ființa special care ne-a dat viață.

Că și fiecare copil eu am o mamă, dar nu orice mamă și o mamă specială! Mama mea are 39 de ani are părul ca vișinele și niște ochi strălucitor plini cu diamante și iubire. Este foarte important pentru că această ființă ne-a dat viață.

Mama mea are o voce blândă și dulce că ciocolata, de fiecare dată când stau în brațele ostenite și iubitor ale mamei mele toate durerile îmi dispar ca prin magie. Eu sunt bucuroasă că mama mea mi-a călăuzit pași spre marele munte al vieți. Și prima persoană pe care am văzut-o a fost mama, ochii cristalini și călduros ai mamei mau văzut plângând, râzând, iar de fiecare dată când eram la pământ mama mă făcea să înțeleg viața mă făcea să mă simt bine iar acest esta farmecul magic al mamei mele.

Eu o iubesc foarte mult pe mama mea și nu am să mă opresc din mulțumirile și iubirea necontenită pe care eu io port!


sc37constanta: multumesc
fulgdenea181: coroana pls
sc37constanta: cand apare ți-o dau
fulgdenea181: mulțumesc!
Răspuns de OfficialMeTM
2

Răspuns:

" Mama Mea "

Mama mea sa nascut 1968 , ea are cinzeci si doi de ani si sa nascut pe trei noiembrie . Ea are parul alb , uneori neglijent coafat. Ea se imbraca cu haine ne-asortate , care au un contrast . Ochii ei sunt verzi - albastrui . Este o persoana modesta , amabila , muncitoare , darnica . Ea a fost profesoara de romana si franceza iar acum este cantareata . Ea s-a nascut in husi , intr-o familie saraca traind cu sora ei , fratele ei mama si tatal asta pana cand a nascut-o pe Ana Ruxandra Raducanu . Ea a trait o viata grea in tot ce include viata . Mama mea a dat mereu si nu a primit . Pe ea o cheama Maria Speranta Raducanu . ( Aceea , cautati pe yt . ) Este o persoana minunata si o mama la fel de minunata.


sc37constanta: multumesc
OfficialMeTM: Rip SchoolBoo :/
Alte întrebări interesante