Limba română, întrebare adresată de bestalexutzu, 9 ani în urmă

O compunere despre motivatia invatarii.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Blu3Li0n
58
Invatatul este un dar valoros,de aur,o usa care iti deschide portile drumului,deoarece te ajuta sa ajungi ceva in viata,sa dai la o facultate buna,cu studii multe,sa primesti o diploma la sfarsit de liceu,pentru a putea sa te duci ubdeva sa continui,si pentru cei din jurul tau pentru a vedea de ce esti in stare.
Pentru a invata iti trebuie motivatie,dorinta de a vrea sa inveti ceva,pentru a-ti fi de folos pe viitor. Multi tineri din ziua de azi,nu acorda prea multa atentie invatatului,cititului,si ajung in clasa a 12-a,si se intreaba:"Bai,dar eu unde ma duc. Ce fac mai departe?". Si asa ajung sa munceasca de tineri,pentru unii poate fi frumos sa lucreze de tineri,intr-un bar,restaurant,poate chiar intr-un hotel,dar pentru altii poate fi un cosmar.
Putini tineri sunt cei care vor sa invete,sa fie repartizati pe viitor la o scoala,facultate,sau poate chiar la una dintre cele mai bune universitati: Oxford.
Deci oricine ar vrea sa invete pentru a ajunge cineva,pentru a face ceva cu viitorul sau,ii trebuie motivatie,vointa de a incepe,dar si de a continua. :-)
Alte întrebări interesante