Limba română, întrebare adresată de bogdan80kirita, 8 ani în urmă

o compunere despre o calatorie fantasta de minim 100 d cuvinte​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de denydennu
2

Răspuns:

O călătorie fantastică

Era o zi de marți ploioasă , cu tunete și fulgere ,iar eu împreună cu fratele meu stăteam în pat,citind o carte. La un moment dat ,cartea a început să se miște din ce in ce mai tare si mai repede ,tot foindu-se ,tot mișcandu-se până când s-a oprit la jumatate, făcând o lumină orbitoare. Închizând ochii ,deoarece lumină era foarte puternică, cand i-am deschis m-am trezit pe o plajă plină de ciudățenii si creaturi care de care mai hidoase...

L-am luat speriat pe fratelemeu de mana si pășind usor si tremurând pe nisipul care tot fugea sub picioarele noastre ,am văzut o stâncă sub care ne-am pitit pentru a urmări ce se intampla. Cum stăteam liniștiți , piatra a început a se misca si a face zgomote ciudate . Scuturandu-se si spunând că i-au amorțit picioarele de cand nu a mai miscat-o nimeni, o făptură frumoasa si de un colorit precum spuma marii si a laptelui, cu părul lung si blond ,cu ochii albaștri precum cerul de vară , o zâna elfse afla in fata noastra .

-Buna ziua ,dragi copilași! Ce este cu voi pe acest țăram?

-Bbbbbunnnaaaa....zzzziua ,mica si fffrumoasa zzana.....cred ca ne-am rătăcit!

-Cum, v-ați rătăcit???? hahaha! Ce prostie mai e si asta ??? Deschide-ti ochișorii mari dragilor ,totul se petrece doar in imaginația voastră!

Alte întrebări interesante