Limba română, întrebare adresată de AlexDragan123, 8 ani în urmă

O compunere despre o călătorie la mare ! Sa aiba momentele subiectului si multe figuri de stil
Sa aiba cam 30 - 50 de rânduri ! Dau coroana ! Multumesc anticipat !

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Damaris04
33

☆ La mare ☆

Era o zi însorită de iulie .Soarele stralucea pe cerul senin de vară. Eu eram in camera mea si imi pregăteam bagajul pentru excursia in care urma sa merg cu familia mea. Era o excursie de o săptămână la mare.Desi as fi preferat merg la munte locul meu preferat de vacanță, mi-am zis ca ar fi bine sa merg sa vad si eu odata marea si plaja .

Pe la ora zece dupa ce am luat micul dejun ne-am pornit in calatoria care a durat vreo opt ore .Drumul a fost placut cu peisaje superbe. Copacii inverziti se intindeau la nesfârșit. Campiile multicolere erau deasemenea o frumusețe rară.Dupa cele opt ore de călătorie am ajuns la un hotel care aproape de plaja.Eu mi-am luat bagajele și am mers in camera mea care era la etajul cinci si de unde se vedea foarte frumos plaja si marea.Deoarece era deja spre seară am luat un pahar cu limonada rece si am iesit pe balcon de unde am putut vedea plaja si marea cristalină întinsă la nesfârșit si un apus de soare remarcabil. Am stat o ora nemișcată admirand peisajele magaiata de briza calda si blanda a vântului.

In săptămâna ce a urmat am facut lungi plimbari pe plaja fierbinte si frumoasa si nu am regretat ca am venit la mare ,insa săptămâna s-a scurs pe nesimtite si a venit si ziua plecarii inapoi spre casa .

Mi-am împachetat tot in bagaje si in cea de -a saptea zi pe la orele amiezii am pornit inapoi spre casa.

Acasa am ajuns cu bine si pot spune a fost o excursie frumoasă si binemeritată si de cate ori voi avea ocazia voi mai merge cu bucurie.

Sper ca te-am ajutat !

Alte întrebări interesante