Limba română, întrebare adresată de BiancaGeorgianaa2415, 9 ani în urmă

O compunere despre o competiție sportiva...va rog sau 99de puncte

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Isa29x
48
Asta am avut la examenul de clasa a 8a :) (am luat 9.80 la romana)

Tocmai am dovedit ca echipa clasei noastte este cea mai buna din intreaba scoala. nimeni nu ne mai poate întrece. Am auzit ca se organizează o competite intre scoli la handbal (sau poti sa schimbi sportul, cum doresti). Pentru ca doream sa le aratam tuturor ca suntem cea mai bună echipă, ne.am înscris în această cursă spre premiul cel mare.
am ajuns în sală in care va avea loc competitia. echipa cu care concuram nu părea prea bine pregatita, sau asta credeam noi. jocul a inceput, iar nu după mult timp auzim fluierul arbitrului. "Fault!" striga acesta. aparent, o fata din echipa adversa a împins.o pe colega mea si aceasta era pe jos, plângând de durere. nu a fost nimic prea grav, doar o fractură, dar asta inseamna ca aveam cu un om mai putin decat cealalta echipa. fata care a accidentat.o p colega mea (poti sa să dai un nume) a fost scoasa din joc.
ne am luptat din greu si in cele din urmă am reusit sa castigam. colega rănită ne.a felicitat pe fiecare in parte pentru rezultatul obtinut. acum chiar suntem cea mai buna echipa din judet.

sper că te.am ajutat

BiancaGeorgianaa2415: Mulțumesc!
Isa29x: cu placere
Alte întrebări interesante