Limba română, întrebare adresată de elenaaroxy, 9 ani în urmă

O compunere despre o fiinta draga din viata mea? (mama)?


MeleancaDragos2003: nu inteleg intrebarea!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Vanesa113
12
Tiltul: Mama
Mama mea este totul pentru mine. De ce? Pentru ca ea sa chinui cu mine inca dinainte s ma nasc. Desi o mai loveam cu piciorusele cateodata ea nu se supara pe mine, chiar era fericita ca ma misc.
Chiar daca nu ma vazuse niciodata ea ma iubea deja foarte mult. Desi eu eram inauntrul ei, ea nu sa suparat niciodata sa isi "imparta" corpul cu mine. Chiar daca din cauza mea se ingrasa ea era fericita si abia astepta sa ma stranga pentru prima data in brate, sa ma pupe si sa imi sopteasca in fiecare seara la ureche ca ma iubeste. Desi din cauza mea nu mai putea sa faca anumite lucruri pe care inainte le facea foarte des, nu se supara pentru ca mereu eu am fost mai importanta.
Dupa ce m-am nascut mama a avut foarte mare grija de mine. Chiar daca plangeam des si o trezeam noaltea din somn pentru ca imi era foame ea nu se supara, din contra, ea radia de fericire.
Am inceput sa cresc si mai mare, incepusem sa nu o mai ascult, sa ma cert cu ea, sa fac lucruri rele, dar ea chiar daca ma certa ma iubea. Si orice lucru rau faceam ma ierta. Ma ierta pentru ca ma iubea. Chiat si acum, cand ma mai cearta tot ma iarta.
Mama e cea mai depret fiinta de pe pamant pentru un copil.
Alte întrebări interesante