Limba română, întrebare adresată de teodora200732, 8 ani în urmă

O compunere despre o întâmplare in timpul unui joc ..Va rog ! Urgent

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de LidyaLN156
12
Intr-o dupamiaza eu si prieteni mei ne jucam cu mingea in curtea mea, soarele stralucea puternic iar noi ne am bagat sub umbra unui copac pentru a ne răcori. Meciul nostru incepuse, eu eram aproape cel mai bun dar totusi mai exersam, eu fara sa mă gandesc putin am dat tare in minge si nu stiu cum mi am facut sora sa planga. Toti se astrânsera in jurul Mariei care plângea.
Eu-Maria ce ai patit??
Toti erau panicati, mingea nu mai era, Maria plangea.
Maria-Mi ai dat cu mingea in față şi m ai lovit!
Eu-Scuze Maria! Nu am vrut să te rănesc!
Maria-Voi fi bine! Haide acasa!
Maria se ridica de jos, dar nici nu apucase să facă 2 paşi că şi se împiedică de minge şi căzu dinou. Eu si un prieten am luat-o si am mers acasa. Ea nu i a spus mamei cum sa lovit, si nici nu mai mersese de atunci cu mine la fotbal!

teodora200732: Mersii mult
LidyaLN156: daca vrei editez si lungesc
teodora200732: E destul mersii
LidyaLN156: npk!
Răspuns de jon12386
4
Într-o zi cu soare ,eu si cu prietenii mei am avut o mica întâmplare. vecina/ul mea dorea să vin la el/ea ca sa ne facem temele. Eu i-am spus ca am sa vin mai târziu. prietenii mei mi-ai distras atenția și din greșeală am lovit un geam care este foarte scump.am fugit repede acasa si m-am ascuns în copacul cu flori de mar. părinții mei ma căutau peste tot . dar eu ma temeam să mă cobor din copac . in cele din urmă m-am coborât și an fost ocărât pentru geamul spart,dar cum se spune :unde lovește părintele acolo creste

teodora200732: Puțin cam scurt oricum mersii mult
Alte întrebări interesante