Limba română, întrebare adresată de danirusu2004, 9 ani în urmă

o compunere despre o intamplare neobisnuita

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Anemona8888
5
       Privesc fara a -mi putea ferii privirea. Nu puteam sa percep ceea ce ecranul ochilor mei reflecta ...simteam cu pupila mi se dilata ,iar inima bate in reprize scurte. Fulgii de zapada se adunasera intr un strat subtire pe caciula mea ,datorita timpului in care am stagnat. Tot rationamentul meu se indrepta spre omul de zapada facut de mine. Mi -e greu greu sa vad cum acesta imi spune in repetate randuri numele ,clipind si scotand rasete scurte ,incercand disperat sa imi atraga atentia din starea mea de hipnoza.
        -Hei ! De ce nu imi vorbesti? Nu mai vrei sa mai fim prieteni? Parca asta ti ai dorit ..Un prieten...Aici sunt! 
        Nu ii raspund...doar il privesc si continui transa in care ma atrage miica fiinta din zapada
        
Răspuns de Sesiliambar
2
O intamplare neobisnuita

Eram la schii iarna trecuta pe un munte inalt...langa el era o padure deasa , luminoasa din cauza zapezii...Imi placea mult privelistea asa ca m-am apropiat putin. Incepusem sa merg putin sa vad daca descopar ceva..pentru ca la intrarea in padure ers pustiu....Mergeam ce mergeam si in fata mea vedeam urme ciudate...le-am urmarit pana la sfarsit....urmarindu-le am ajuns la un copac care nu era nins deloc...ers asa de ciudat incat 10 minute tot trebuia sa ma gandesc de ce nu are pic de zapada pe el...la un moment dat am auzit un zgomot ciudat care-mi dadea fiori am fugit inapoi de unde am venit stergandu-mi urma cu o creanga..
Nu am stiut, nu stiu  si nu voi sti niciodata cine a putut face un asemenea zgomot.
Asta a fost o intamplare neobisnuita.   Sper ca te-am ajutat umpic de fantezie am bagat in compunere deoarece asa o fac sa fie mai interesanta si pot starni atentia oricui sa il citeasca pana la sfarsit. 
     
                                                                 Succes te saluta Sesilia!!1


Alte întrebări interesante