Limba română, întrebare adresată de Minnye, 9 ani în urmă

O compunere despre o lume magica si plina de mister ? :>

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Utilizator anonim
5
Este ora 20:15, iepurele trebuie sa isi serveasca ceaiul, prietenii lui sunt pe drum, dar  se pare ca  unii dintre ei s-au blocat in gaura timpului. Acum, blocati fiind, ceasornicul iar va trebui sa ii scoata pe fiecare, pe rand, din aceste neanturi timpurii.
Este ora 20:30, ceaiul incepe a se raci, iar iepurele  este ingrijorat, unde este toata lumea? Si ce  face acel ceasornic? Este ora ceaiului, este ora ceaiului ! 
Padurea magica se va inchide, iar   ziua va veni, cum sa iei  astfel ceaiul ziua? Ce normalitate ar mai fi si asta? Cine si-ar cuvine a  face asemenea lucruri normale in  Oraselul Magico Anormal?
Este ora 20:43, ceasul s-a oprit din a mai bate, tic tacurile s-au oprit, o lumina puternica se deschide si din ea iese  un personaj uman, era ingerul Castiel, ajunsese in sfarsit !  Isi ceru scuze pentru intarziere, dar tot raiul era astazi un haos,  nu se putea circula caci te izbeai la tot pasul de visele frumoase ale sufletelor de pe acolo. Se aseaza la masa si  puse mana pe ceasca de ceai, iepurele striga si ii spuse sa nu  inceapa sa bea ceaiul, trebuie sa-i asteptam pe toti.
Ora 20:43,  din cer cade o canapea, pare a fi .. o masina a timpului? Ah, era cainele Reksio, ajunsese si el in sfarsit, se aseaza la locul lui si latra de 2 ori politicos. Nu peste mult timp ajunge si motanul Chesire, urmat de unicornul  Taramurilor Dulci si de Ceasornic. Ceasornicul i-a facut un cadou iepurelui timp vesnic de ceai, niciodata   fiind prea tarziu, sau prea devreme, caci, la ceai, timpul nu trece, e mereu timpul perfect de servit ceaiul.
Dar ce era asa de unic cu acest ceai?
Alte întrebări interesante