Limba română, întrebare adresată de spiridoncristina08, 8 ani în urmă

o compunere despre o pasăre care trăiește în pădure o între o întâmplare o aventură imaginând iuți că ești o pasăre va rog repede​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de anonim0163
1

Răspuns:

O pana magica!

Buna! Eu sunt Birdy! Sunt o pasare, aerodinamica care stapaneste coasta de est a Taramului Vavley. Mai exact The Dark Forest. Tradus in romana ar in semna Padurea Intunecata, asta insemnand ca e plina pana in cap de rau! Eu sunt fiinta care incerca ca aduca binele pe aici! Dar azi, am sa vorbesc despre cum era sa ma manance un Firtevety.

In primul rand sa clarificam ca acesta finta, de care probabil nu ati mai auzit, este ca o vulpe doar ca are coada si urechii de iepure cu bot de porc mistret...

Fiind sezonul de seceta, acest Firtevety, cauta de mancare.Iar eu ca orice pasare obisnuita, mancam rame si viermi de pe jos. Exact in acel moment un Fiertevety, m-a apucat de coada si m-a tras spre el!

Bineinteles, ca m-am panicat asa ca rapid, cu ciocul, mi-am smuls o pana! Am gemut de durere, dar am zis ca merita. I-am trecut pana magica, atacatorului prin fata ochiilor aruncandu-i blestemul de a fi pentru todeauna prietenul meu!

In acel moment Firtevety a adormit, iar eu mi-am salvat coada! Totusi, am facut o greseala, cand am aruncat acel blestem. Acum, fostul atacator nu ma lasa nici sa dorm singura, mereu e langa mine! Va rog, ajutor!

Aceasta am fost eu, Birdy! Si va astept pe la mine prin padure, dar, doar daca aveti ganduri pasnice! La revedere!

Explicație:

Va tog, coroana! Chiar mi-am dat interesul!

Alte întrebări interesante