Limba română, întrebare adresată de Utilizator anonim, 9 ani în urmă

o compunere despre o pasare de 100-150 cuvinte

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de AnaMaria200323
5
Am deschis ochii si am văzut pe pervaz o pasare . Semăna cu o vrăbiuța , dar nu era . Era o ciocârlie . Avea un glas superb , care îmi mângâia auzul cu melodii nemaiauzite . Stăteam nemișcat ca sa nu o sperii .. in trupul ei micuț și firav era întruchipată gingășia . Era așa frumoasa .. Voiam sa o iau in palme , sa o protejez și sa ii examinez mai deaproape penele aurite .. dar dacă făceam , o speriam.. Avea un cioc mic și niște picioare subțiri , dar puternice . Deodată ma privii cu ochii ei marinari negri . Cred ca am speriat-o la un moment dat ce a zburat .. sper ca te-am ajutat ! :)

AnaMaria200323: Cu plăcere .
Răspuns de Utilizator anonim
2
Este iarna.Cerul este acoperit de norii cenusii ,de ieri a inceput sa ninga .
Eu impreuna cu prietenii mei am hotarat sa mergem pe deal la sanius .Dupa ce ne.am dat de cateva ori am inceput sa ne batem cu bulgari de zapada.
Dupa ce ne.am obosit am decis sa mergem spre casa.Le drum a aparut o pasare care avem aripioara rupta .Am luat.o si am dus.o acasa .
Impreuna cu fratele meu mai mare i.am facut o colivie frumoasa .Si dupa i.am legat aripioara ca sa se vindece. Dupa ce s.a mai incalzit ,i.am pus niste mancare si apa.
Trecand iarna ,pasarea se vindeca asa ca am hatarat sa.i dam drunul sa pleca spre familia ei.
Sper sa te ajute :)

Utilizator anonim: cu placere
Utilizator anonim: mersi :))
Utilizator anonim: coroana?
Alte întrebări interesante