Limba română, întrebare adresată de natasalevinte04, 8 ani în urmă

O compunere despre pisica

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de antonio9990
38

Răspuns :)

                            Pisica, un companion inimos

        Pisicile sunt animalele de companie perfecte pentru persoanele ocupate. Această mică felină este independentă, și totodată foarte iubitoare.

        Contrar opiniei multor persoane că pisicile sunt animale reci și solitare, ele sunt foarte iubitoare, își doresc atenția oamenilor iubiți. Totul începe atunci când mica felină se naște și este un pisoi, atunci este momentul când legătura trebuie formată. Este imperativ să o mângâiem, să o hrănim și alintăm.

        Ca orice iubitor de pisici, am fost ales de o felină ce îmi este companioană. Ea este Kitty, o pisică în alb și negru. N-a durat mult, și ea mi-a devenit companion în fiecare seară, căci îi aștept în fiecare seară la geam, semnalul „mrrrreaau!; semn că e timpul să dormim.

        Ziua ne-o petrecem împreună, căci ea preferă compania oamenilor. Îi place să fie mângâiată, dar și să se joace cu gheruțele proaspăt ascuțite :)

        De-a lungul timpului, am trecut prin multe împreună:

  • am învățat cum să coborâm din locuri înalte
  • am prins primul șoricel
  • ba chiar am stat și la pat când ne-am lovit la lăbuțe. :(        

         Pisicile sunt companionul perfect, sunt inimoase și independente atunci când vor. Fiecare felină are propria personalitate și își alege oamenii în funcție de ea.

                                                 

199 cuvinte ↔ 20 de rânduri

Alte întrebări interesante