Limba română, întrebare adresată de ciutagabi77, 8 ani în urmă

o compunere despre prima zi de școală în care s-a întâmplat ceva neobișnuit. Am nevoie acum! dau coroana! (să aibă cel puțin 100 cuvinte) ​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de dariaion017
0

Răspuns:

Asta

Explicație:

Astăzi este prima mea zii de scoala.M-am întâlnit cu Sara și Maria,care sunt cele mai bune prietene ale mele.Noi am mers sa vedem noua noastră sala de clasa .Dar acolo nu era nimeni...ne-am speriat puțin asa ca am mers la doamna directoare,dar nici ea nu era.Crezand ca astăzi nu trebuia sa venim la scoala,am sunat-o pe mama,dar nici ea nu răspunse.Dar,la un moment dat am auzit ceva venind din baie,asa ca ne-am apropiat.Dupa aceea am observat ca nu era nimeni,asa ca ne-am gândit sa plecam acasă pe jos.Dar de atunci,nu am mai văzut pe nimeni acolo...

Răspuns de deea1237666
1

venise luna septembrie luna in care pe data de 13 Septembrie începusem scoala. Trecuse timpul si sosise ziua cea mare dimineața in care începusem să mă pregătesc să plec la scoala.

Ajunsă i la școală eram foarte entuziasmată fiindca mi-am revăzut colegii.

Am intrat in clasă dintr-o dată am rămas siocata fiindca clasa era complet schimbată , băncile erau noi, pereți erau vopsiți in alb cu galben , geamurile fiind mai puține, toate acestea dânduți o altă stare de spirit.

Am stata cât am stat până am primit carțile apoi am plecat acasă fericită deoarece abia asteptam sa mi petrec anul școlar în noua Clasă.

Alte întrebări interesante