Limba română, întrebare adresată de fgcflorentina, 9 ani în urmă

o compunere despre primavaea


Alecsa123: Cam de cate randuri?
fgcflorentina: nu conteaza
Alecsa123: Ok, o sa incerc.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Alecsa123
0
                                       Primavara
       
       Unele persoane urasc acest anotimp pentru ca este unul ploios,  dar eu il iubesc. Este un anotimp care imi da energie, cum se si spune,  se produce renasterea. Copacii inverzesc si inmuguresc, pasarile din alte tari revin la noi parca fericite facand parca un dans in aer, grabindu-se totusi catre fostele cuiburi. Animalele ies din vizuine alergand de colo-colo. Stateam si analizam toat ceea ce vedeam. De fiecare data cand priveam copacii si animalele, pe fata mea se schita un zambet. 
        Sub razele blande ale soarelui bucatelele mici de zapada se topesc vazand cu ochiul liber, iar eu alergam impreuna cu catelul meu calcand ce a mai ramas din zapada ajutand primvara sa vina.
        Raul, care era situat in spatele casei, sclipea in lumina soarelui, era orbitor chiar, dar asta nu m-a impiedicat sa-l admir.
        Oamenii isi incepeau din nou activitatiile, iar eu eram dornica sa-i ajut pe toti. 

*sper ca este bine, mai poti continua, ti-am dat cateva idei, ai mai  multa imaginatie, asa ca le poti dezvolta* :)
Răspuns de iulianaaaaaaaaaa
0
Primavara este cel mai asteptat anotimp de copii si de cei maturi.
Acest anotimp face ca natura sa reînvie.Ea ne aduce multa bucurie, culoarea si lumina in sufletele noastre.Primavara asterne peste tot covorul sau multiculor.Ea se considera cel mai frumos anotimp din cauza ca in aceasta perioada reînvie natura , totul începe o viață nouă,cu noi sentimente,bucurii și pasiuni.


iulianaaaaaaaaaa: Nu e mare da poți să îl încluzi în compunerea ta..
Alte întrebări interesante