Limba română, întrebare adresată de casistoicovici, 8 ani în urmă

o compunere despre primavara

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de mausmini118
4

Primăvara

Uite a venit si primavara. Dintre norii intunecati sa ivit frumosul soare.Unele flori au început sa înflorească si de acum au parfumat tot împrejurul. Copacii care au trecut peste iarna visoloasa si aspră au inmugurit si in curând pe ei vom vedea micile flori. Iarba sa facut verde si frumoasa mirosul ei proaspăt este aidoma unei placinte calde abia scoasa din cuptorul cald. Pasarile care au venit din țările calde sau întors împreună cu puii la căsuțele lor. Ador primavara caci toata natura a revenit la viata...

Sper ca ti-am fost de folos. Succes!

Răspuns de georgianaostoia1
2

Răspuns:

Primăvara

Primăvara tocmai a sosit, iar primele ei semne se arată. Păsările, precum mierlele și sturzi își cântă melodiile preferate, iar cucul își strigă numele mai abitir ca niciodată. Ghioceii, încă somnoroși, își întind bratele fragile și versul către soarele ce inunda totul cu razele sale. Haina albă a zăpezi, acum zdrențuită se retrage în unghere întunecoase, din care ies șopârlele ce abia așteaptă să stea la soare.

Primăvara aduce bucurie și printre oameni! Ciobani își duc oile pe câmpul proaspăt inflorit, iar gospodinele igrează de zori la curățenia de primăvară.

Toate ființele pământului îi mulțumesc lui Dumnezeu că Primăvara s-a reîntors.

Sper că te-am ajutat!

:))

Alte întrebări interesante