Limba română, întrebare adresată de baubau7, 9 ani în urmă

o compunere despre revelion sau craciun

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de mariacearca
21
Este deja Decembrie.Peste tot parca predomina un spirit ,aer de sarbatoare.Curind va fi una dintre cele mai frumoase sarbatori Religioase -Craciunul .
Oamenii adora aceasta sarbatoare,nu doar pentru ca primesc cadouri ,dar si pentru sentimentul frumos de a darui ,si de a face fericit pe cineva .Unii deja au inpodobit bradul ,si au decorat casa cu luminite si decoratii speciale pentru craciun.Este atita fericire.Cu totii asteptam seara craciunului ,vor veni colindatori,si ne vor cinta colinde -cintece sfinte care iti fac sufletul sa infloreasca.
Unii oameni iubesc Craciunul pentru ca mereu este plin de zimbete,si ei se bucura cind vad zimbete pe fata copiilor .Craciunul este si sarbatoarea care uneste toti membrii familiei,si ii tine impreuna ,macar ca doar pe citeva zile sau chiar ore dar au ocazia de a se intilni , imprejurul unei mese incarcate cu de toate ,pregatite de mama si bunica .
Iar eu iubesc Craciunul doar din simplul fapt ca este ziua in care s-a nascut Hristos,si in aceasta zi sfinta pot sa vad zimbetul pe fata celor apropiati .Astep cu nerabdare Craciunul.!!!
Alte întrebări interesante