Limba română, întrebare adresată de sebcrys, 9 ani în urmă

O compunere despre '' Toamna în parc ''
Dau coronita

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de gabimustafa112
1
                                    Toamna in parc
        
            Era o zi minunata de toamna , iar eu cu prietenii mei , Andrei Danut si Ionut, am mers in parc sa ne jucam cu frunzele cazute din copacii cu frunze uscate.
            Nea-m luat fiecare cate o  grebla de acasa ca  sa strangem frunzele pentru a sari in ele.Am adunat fiecare cate o gramada si dupa aceea am strans toate gramezile intr-o  gramada mai mare ca toate.Am sarit eu primul in ea pentru ca eu am avut ideea sa facem gramezile....iar dupa aceea a sarit Ionut dupa Danut ........pana cand am sarit toti si s-au imprastiat toate frunzele.Am luat-o de la capat
cu gramezile pentru a sari din nou.Cand am facut iar gramezile a sarit primul Danut. Pentru ca a sarit prea tare Danut a sarit pe mana stanga si s-a lovit foarte tare. Noi l-am dus acasa pe Danut si i-am pus un pansament la mana pentru ca era julit.
             Pentru ca Danut s-a lovit atunci foarte tare am decis sa nu ne mai jucam niciodata cu frunzele in parc.






sebcrys: mersi
sebcrys: e foarte buna
gabimustafa112: Cu placere
Răspuns de KittyDeLaLux
4
Azi,in aceasta zi frumoasa de toamna admir culorile miraculoase ale ei.
Craiasa toamna si-a intins aripile ei colorate peste tara noastra.Copii se joaca printre frunzele pictate ca o opera de arta ce zboara parca ar dansa.Parcul este plin de fantezie cu picturi de vis.Toamna ne prezinta o atmosfera dulce a copilariei.
In acest parc voi veni mai des sa simt gustul imaginatiei si a fanteziei.

sebcrys: mersi
Alte întrebări interesante