Studii sociale, întrebare adresată de lavinia960, 9 ani în urmă

o compunere despre un bolnav

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Utilizator anonim
3
   Este o zi mohorata de noimbrie.Afara picura usor iar vantul mangaie lin crengile copacilor adormiti.Spitalul este alb si are un iz de tristete si melancolie.Surori si medici care pasesc grabiti pe culoarele sperantei dar si al deznadejdii.
   El tras la fata ,sta intins pe patul alb si priveste in gol la tavanul tot alb.Acesta mare de alb ,culoare palida ca fetele bolnavilor ,care inunda vederea si sufletul suferinzilor.
Asteapta cu sufletul la gura operatia care ii va aduce vindecarea.Vorbeste incet si sacadat semn ca durerea ii macina trupul slabit si firav.Fetita il mangaie usor pe parul nins de vreme ca sa-l incurajeze.Are mari sperante in ajutorul medicilor.In coltul gurii se iveste cate un zambet timid ,ca sa incurajeze si fetita.
 Operatia a reusit ,bolnavul asteapta vindecarea in timp ce dintr-o perfuzie se scurg usor picaturi de speranta.Fetita nu se dezlipeste de tatal ei ,il mangaie si il incurajeaza.Stiu amandoi ca in spatele greutatilor si a acestui munte de alb,vor avea o viata plina de bucurii
Alte întrebări interesante