Limba română, întrebare adresată de rudy, 9 ani în urmă

O compunere despre vacanta de iarna de 20 de rânduri.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de iony2003
135
                                           Vacanta de iarna
Iarna asta pot spune cat de cat ca ma-m distrat, mi-am facut prieteni noi, am facut multe poze si am amintiri pe care nu le voi uita niciodata.
Totul a inceput o data cu vacanta de iarna, totul era plictisitor pana cand parintii mi-au zis ca vom merge in vacanta la munte. Cand am auzit mi-am facut bagajele. Dupa aceea cand am ajuns am vazut multi copii de varsta mea care se dadeau cu patinele , schiurile, etc. Asa ca ma-m dus si eu.
Dupa cateva zile petrecute cu noi prieteni pe care ii facusem a venit timpul sa ma intorc acasa.
Sper ca te-am ajutat!
Răspuns de Adela252
62
Vacanta de iarna este vacanta pe care toti ne-am dorit-o deoarece in vacanta de iarna toti vrem sa ne ducem la munte, sa ne plimbam prin alte tari, sa ne ducem in alte orase pentru a vedea zapada, pentru a ne distra.
Faptul ca vacanta de iarna se lungeste din cauza vremi, ne face pe noi sa fim mai fericiti si sa avem mai mult timp pentru plimbari.
Noua ne place sa mergem la munte in vacanta de iarna deoarece atunci este mai frumos si ai mai multe de explorat.
Cu totii ne dorim la un moment dat macat o zi de relaxare in care sa uitam tot ce ne macina pe suflet. Un moment in care sa facem cumva sa revina starea aceea de liniste, de multumire si aceste stari ni le poate oferi vacanta de iarna.
Vacanta de iarna este foarte buna!

Alte întrebări interesante