Limba română, întrebare adresată de Utilizator anonim, 8 ani în urmă

o compunere despre vacanta de vara. 12 rânduri. ma puteți ajuta​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de biencutzasiatap12jxu
1

Răspuns:

Tocmai s a terminat vara . soarele încă strălucește dar toamna isi face simtita prezenta prin ploile răcoroase si covorul multicolor care urmează sa se puna pe solul umed .

eu alături de familia mea ne am petrecut toata vacanta de vara la bunicii mei in italia. a fost superb , in fiecare zi ne distram si ne plimbam prin orasele moderne dar care aveau o arhitectura foarte veche si uimitoare . am fost si la mare, desigur ca tot in italia . apa era limpede. puteam spune ca daca arunc o moneda la fundul apei eu tot o sa o vad cu mare usurinta . lina,limpede si calda, apa marii era ca un paradis, un rai din care nu ai vrea sa iesi niciodata . la mal ,pe nisipul arzător, stateau superbele scoici care mai de care mai frumoase si mai interesante.

dupa ce am fost acasa , din pacate trebuia sa ne facem bagajele. a durat destul de mult deoarece am achizitionat foarte multe lucruri din magazinele acestei tari minunate. a doua zi am mers la aeroport. cu lacrimi in ochi mi am luat la revedere de la bunicii mei dragi care mi au făcut vacanta si mai plăcută stând cu mine si preparandu mi toate mancarurile pe care eu le doream.

acasa am inceput deja sa imi pregatesc lucrurile iar peste o saptamana cand am inceput scoala, doamna mea profesoara mi a dat de scris o compunere exact ca aceasta:) sfârșit .ultima parte daca nu o vrei nu o pune


Utilizator anonim: mulțumesc frumos
biencutzasiatap12jxu: npc
Alte întrebări interesante