Limba română, întrebare adresată de BaharDemirci, 9 ani în urmă

o compunere despre vara.Dau coroana

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Utilizator anonim
1
                                        Vara


     Insfarsit a revenit regina inimilor noastre. Imi amintesc de fiecare clipa petrecuta, atatea amintirii minunate pe care le am si le-am avut de fiecare data.
     Razele blande ale soarelui, imi mangaie inima plina de bucucrie care imi ofera iubire si mangaiere in suflet. Privesc in jurul meu si cunosc o noua printesa, o minune a vremurilor demult, care a fost mereu alaturi de mine. Chiar daca scoala nu s-a sfarsit aventurile pe care le avem vara asta sunt minunate. In momentele in care stau cu colegii mei si ne distram grozav de mult. Vara a revenit si-mi aduca din nou in suflet acele sentimente pe care le am iarasi in inima si in gandurile mele. Poate ca inca sunt mica, dar stiu sa privesc unele lucruri care ma incanta din diferite unghiuri. Ma simt intr-un vis fara de capat, din care nu vreau sa ma mai trezesc. Imi aduc aminte cate momente frumoase am avut vara,cate aventuri de neuitat am petrecut, fiindca atata timp cat sunt copil stiu sa-mi traiesc copilaria, iar nimeni si nimic nu v-a putea schimba acest lucruu fiidca vara este anotimpul preferat al copiilor. Anotimpul in care ne relaxam si ne simtim mandrii si uitam de griji si de probleme. Avand pritenii vara iti poti imaprtasi cele mai frumoase sentimente. Alinarea cu care vara ne atinge ne duce intr-o lume ca desprinsa din basme.
     Vara este minunea sufletelor noastre care ne bucura de fiecare data,si ne ajuta a picta un tablou cu mii de culori frumoase si vii in viata reala cat si in sufletletele noastre cuprinse de imaginatie.

Sper sa-ti placa!



Tema113: bn tot eu sunt
Sia111: soaresi luna sau bahardemirci?
Tema113: mi-am sters acel cont sunt bahar demieci
Tema113: demirci
Sia111: ok
Sia111: dar dece ai facut asta?
Sia111: alo
Tema113: ca nu mai aveam pcte
Tema113: hai pa ca am de facut o compunere pa
Sia111: pa
Răspuns de Sia111
1
A venit placuta vara. Toti copii au iesit la joaca pe campiile inflorite. S-au copt fructele gustoasa si dulci ca: prunele,caisele,perele,murele,zmeura,agudele si ciresele.
Intr-o zi am vazut o fata culegand cirese. Dar am vazut ca acea fata era prea scunda si se chinuia sa ajunga la cirese. Si, pentru ca eu eram mai inalt/inalta, am vrut sa o ajut. Asa ca pentru ca am facut asta, ea a devenit prietena mea.
Vara este prietena ta si a celorlalți copii!

BaharDemirci: Multumesc..
Sia111: cp
Alte întrebări interesante