Limba română, întrebare adresată de Ariel430, 9 ani în urmă

O compunere despre viata de adolescent minim 10 randuri :)

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de doinitamarin
2
Nu beau , nu fumez sunt o fire linistita , uneori mult prea linistita . 

"O persoana diferita este o persoana speciala" teoretic da , toata lumea sustine asta insa practic e total diferit . 
Intr-o lume in care adolescenti se drogheaza , devin alcoolici , fetele raman gravide inca din copilarie , se apuca de fumat de la vastre fragede , numai zic de injurat este la ordinea zilei pentru ambele sexe . Si n-am sa inteleg nicioadata cum intr-o prietenie intre doua fete sau doi baieti se poate vorbii cu " ma , fa " si alte genuri de " alinturi " pe care ei le vorbesc adesea , pe mine ma lasa rece .
Cum spuneam intr-o lume a adolescentilor plina de haos o persoana normala este deci pentru ei o persoana prea timida , prea la locul ei . 
Nu spun ca toate aceste lucruri pe care le fac ei sunt corecte , doar ca intr-un grup daca sunt de ex 5 prosti si unu-i destept logic ca aia cei 5 prosti vor spune ca ei sunt cei mai destepti .
Apar eu picata din cer : nu beau nici atat alcool , nici coca-cola si alte prostii , nu mananc cipsuri decat o data la nustiu cat , nu am incercat sa fumez nicioadata , nu ma dau in speclacol si de multe ori nu spun ceea ce gandesc fiindca lumea are judecata mare .
Desi stiu ca e gresit dar eu asociez cuvant CUMINTE cu PROST , pentru mine e acelas lucru cand imi spune cineva " A vai ce cuminte esti , da tu chiar esti cuminte " imi vine sa ma urc pe pereti , de altfel inca din copilarie am avut "lipita aceasta etichetata " . 
Datorita faptului ca am devenit o fire introveritata si izolata nu am avut parte de un anturaj fie el bun sau rau . Si atunci vin in completare si spun ce vina am eu ca nu a avut cine sa ma invete lucrurile astea ? 
Eu nu stiu ce-s aia baieti , ce-i ala un grup de fete si de baieti . Eu stiu doar cei viata , ca viata e grea si atat . 
Prin faptul ca esti diferit ei te percep ca pe o persoana antipatica , dificila , fitoasa . 
Pentru ei totul este la comun : beau apa unul dupa altul , fumeaza o tigare cate toti , fac schimb de haine,etc . Poate ca ei nu-si dau seama , dar exista o varietate de boli si de virusi pe care nu-i detectam asa de usor .. nu au simtome .
Desi mentim faptul ca " frumusetea interioara conteaza mai mult decat cea exterioaa " iar se bat cap in cap si defapt la suprafata sta cu totul diferit . Fetele in ziua de azi nu mai au nici o rusine , umbla cu ditamai decolteul cu fuste scurte , cu rochii . 

Majoritatea din ele sunt vulgare , pitipoance si grase insa desi ele arata vai de mama lor sunt importante si bagate in seama .

doinitamarin: http://referat.clopotel.ro/Adolescenta-12742.html
doinitamarin: SPER CA TI-AM FOST DE AJUTOR
doinitamarin: POTISAEXTRAGI IDEI DE AICI PENTRU A FI DE MINIMUM 10 RINDURI
Ariel430: mersi chiar mi-ai fost de ajutor
Alte întrebări interesante