Limba română, întrebare adresată de nicolaspahoncea, 8 ani în urmă

o compunere după acest plan de idei​

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de andreea7alexandra
1

Răspuns:

Eram impreuna cu Matei în poenita sa ne uitam la nori și să râdem de formele lor ciudate. Concentrați sa râdem și să găsim forme cat mai amuzante, am avut parte de o sperietura groaznică, când Diana și Vasilică au apărut și s-au trântit peste noi.

Speriați, dar și amuzati, am început să ne uitam împreună la nori, Vasile s-a plictisit, asa ca s-a gândit să ne jucam un joc. Problemă sa dădea acum, ne era foarte greu sa ne hotăram pe un joc comun, de obicei nu suntem de acord când vine vorba de jocuri, dar pentru prima dată în viața noastra am reusit sa ne hotăram repede de ce ne vom juca. Nu vreau sa ma laud, dar jocul propus de mine a fost cel câștigător.

Ne-am gândit să ne jucam Cotofana, un joc inventat de noi. Este asemenea cu prinsă, dar daca strigăm Cotofana hai la mine, Cotofana, persoana care trebuie sa prindă, trebuie sa se duca la persoana de care era strigata.

Un joc amuzant as zice eu, și prieteni mei, râdem mereu la el.

Matei a fost prima Cotofana, iar când Diana a strigat, Cotofana hai la mine, Matei a avut parte de un noroc imens, o mica Cotofana ce zbura pe acolo si-a facut nevoile pe el. Acesta a început să plângă, iar noi sa râdem de el. Până când acesta s-a împiedicat și a căzut în lac,atunci ne-am panicat și am uitat că el a facut cursuri de înot. Matei ne-a dat pe spate cu mișcările sale genial, iar când l-am ajutat să iasă din lac, i-am amintit de partea buna, nu mai era murdar din cauza Cotofanei:)))

Seara își faci apariția, iar noi, din nou triști ca de fiecare dată când ne despărțeam, am plecat acasă. Ajuns acasa,mi-am dat seama că am uitat de tema la mate, si avem o grămadă de exerciții asa ca toata seara mi s-a stricat, deoarece am scris la matematică.


nicolaspahoncea: multimesc multt
nicolaspahoncea: respect
andreea7alexandra: N-ai pentru ce!
Alte întrebări interesante