Limba română, întrebare adresată de andreianamaria, 9 ani în urmă

O compunere dupa urmatoarele imagini va rooooogggggg
Dau si coronita

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de marydeea
1
Este seara.Andrei se baga repede in pat.De odata se aprinde lumina,era mama sa.
-Andrei, ce ti-am zis eu?Te-am rugat de trei ori sa stergi cartile de praf.
-Ma apuc acum.
  Andrei sterse,sterse pana cand mai avea o carte si gata.Cand sa o puna si pe ultima pe raft un soricel rodea sfarsitul unei povesti.Timp de 10 secunde cei doi sa-u privit fata-n-fata.Apoi Andrei urmareste soricelul.Daca ar fi fost un pic mai rapid l-ar fi prins.Soricelul a scapat nevatamat.Pe cand Andrei afost certat de tatal lui.Pentru ca nu a ascultat si nu l-a anuntat in aceea seara.
  Dar nu totul a fost negru pentru ca manualele sale sunt rupte el este nevoit sa mearga la prietenii sai ca sa poata sa isi scrie temele.

marydeea: TE ROG IMI DAI CORONITA??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Răspuns de ravencodaniela
1
Andrean vini-se de la scoala.Si cind colo vazu-se un soarice care-i rodea toate caietele si cartile care au ramas acasa in dulapul sau.El se speriese si a inceput sa-l fugareasca pe soarice dar soaricele era mai hitru si repede sa ascuns.Andrean incepese sa plinga iar tata-l sau la opservat si a crezut ca el a facut si nu-l credea ca soaricele a ros cartile si caietele.Tata-l la pedepsit si i-a interzis sa plece la joaca o saptamina.Soaricele a vazut ce se intimplat si i-a fost ciuda ce el a facut se invinovata ca ia ros cartile.A doua zi soaricele ia adus lui Andrean jucaria lui pe care a pirduto. Andrean sa mirat si mila si bucuria fata de soarice la biruit si la iertat.De atunci ei doi sunt prieteni!!!!
SPER SA TE AJUTE (K)
Alte întrebări interesante