Limba română, întrebare adresată de Daneeeeh, 8 ani în urmă

O compunere frumoasa cu 35 de randuri. Va rog!


Daneeeeh: Puteti pune ce titlu vreti

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de craciunita15
2
Astăzi este o zi frumoasa de iarna. Zăpadă stralucitoare este aşternută peste tot. Eu si prietena mea, Emilia, am decis sa mergem afara sa ne jucam cu zăpadă. Peste puțin timp, a venit și colegul nostru, Andrei cu fratele său Marian. Lui Marian i-a venit o idee bună, eu și Emilia să ne facem o echipă iar Marian și Andrei la fel. Echipa mea și a Emiliei se numea bulgălaş, iar celor doi frati echipa albă. În jocul nostru, echipa noastră, bulgaras, a câștigat. Ne-am distrat și Andrei cu fratele sau Marian au plecat acasă. Emilia m-a întrebat:
-Și acum, ce facem?
-Nu știu. am răspuns eu.
Și amândouă eram plictisite. Până la urmă am plecat acasă cu Emilia. Cu puțin mai târziu, mă uitam pe geam. Eram surprinsă, în fața casei mele se afla tatăl meu din Franța. Eu am strigat:
-Mama !! Tata este în fața casei !!
Eu și mama ne-am îmbrăcat gros deoarece era frig și am fugit în brațele tatei. Eram atât de fericită! Tatăl meu a venit cu o sacoșă plină cu dulciuri și surprize.
Nu-mi vine sa cred. După o ora am făcut un puzzle alături de prietena mea, Emilia. Când s-a făcut noapte, m-am pus la somn.
-S-a făcut dimineață !! Întarzii la școală !! strigă mama.
-Imediat mama !!
Mi-am pus sendvisul în ghiozdan și am pornit spre şcoală. Când am ajuns acasă, m-am odihnit și m-am apucat de teme ca să am timp mai mult de joacă. Aveam și un proiect la arte vizuale, trebuia sa fac acest proiect cu un coleg de clasă. Am chemat-o pe Emilia să facem proiectul. A fost o zi minunată.

Daneeeeh: Frumos
Daneeeeh: Ai o idee pentru a face un titlu de carte? Voi folosi povestea in carte dar un titlu frumos?
craciunita15: Nu știu, ma voi gândi în cel mai scurt timp.
Daneeeeh: Ok! Multumesc!
Alte întrebări interesante