Limba română, întrebare adresată de Hamster1, 9 ani în urmă

O compunere haioasa de 10-15 randuri.
Repede, va rog! Multumesc!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de zincacristina
2


Eram la scoala , aveam ora de religie iar doamna profesoara nu a mai venit la ora din motive personale. Toti colegi au inceput sa tipe si sa faca orice alt ceva , numai cuminti n-au fost .

Din cauza tipetelor noatre , am deranjat orele din jurul clasei noastre , ba chiar o data a venit domnul director si a tipat la noi ca sa fim cuminti . Noi tot nu ne - am cumintit si nici mult nu a durat iar un coleg ca sa se dea interesant s- a urcat pe o banca si a inceput sa mearga pe banci , pana cand unul din toti  ceilalti trecand pe langa banga pe care s-a pus a tras putin iar el a tipat foarte tare . Acesta s a aruncat de pe banca si a cazut pe podea , toti ne am speriat iar el relaxat s-a ridicat si a spus ,, Ha ! Teapa , sunt bine ! Ha ce v-ati mai speriat . Na! Sa mai indrazniti sa ma pacaliti voi pe  mine ! '' . Noi toti am inceput sa radem si i-am dat cate una spunandu-i sa nu ne mai sperie asa ca a exagerat .

 In final totul a fost bine , nimeni n-a patit nimic , eram la fel de intregi si dupa acea ora nebuna . Poate doar putin mai sariti de pe fix uni dintre noi . Iar cea mai tare parte a fost ca profesori ne au anutat sa plecam acasa ca era consiliu si asa am scapat de inca 3 ore .


Hamster1: Ms
zincacristina: Sper ca e buna si ca te-a ajutat , cpl :)
Hamster1: Este foarte buna! Mersi!!!
zincacristina: ma bucur , cu placer !
Alte întrebări interesante