Limba română, întrebare adresată de andreeapaun2002, 9 ani în urmă

O compunere imaginara amuzanta


rall1234: Uite o idee foarte pe scurt:te plimbi cu bicicleta cu o prietena,descri cum te distrezi si apar niste nori urati pe cer.Fiind departe de casa,incepeti sa pedalati mai repede,darr incepe ploaia si va udati foarte rau.Tu incerci sa pui frana ca sa te adapostesti sub un copac,dar aluneci de loe
simonaandreea0: ..
rall1234: Am dat enter din greseala,continui.:)) : aluneci de pe bicicleta direct in noroi,prietena ta se aruncva si ea in noroi si va jucati in el.O chestie de genul asta am scris ca si "compunere amuzanta",iar profa de romana a zis ca e foarte bine.Bafta la scris,orice alegi!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Agent001
1
Pai eu iti povestesc una adevarata care mi s-a intamplat mie 
Eram la mare mai demult si am pierdut-o pe sora mea.. Ea s-a dus la o femeie fara sutien :))) si i-a spus ca s-a pierdut , iar femeia aia a dus-o la radioul de la Mamaia si acolo a spus barbatul respectiv ca s-a pierdut o fetita de 3 ani , o cheama ( pui aici tu un nume ) si ca ii e dor de surioara ei ( alt nume ) . Apoi sora mea mi-a spus ca barbatul o intreba daca s-a uitat la Tom si Jerry si daca a vazut episodul ala si ala :))
A fost o intamplare amuzanta :) 
Alte întrebări interesante