Limba română, întrebare adresată de cristinadrg, 9 ani în urmă

O compunere imaginativa cu titlul "Pasim in doi" URGENT VA ROG

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de rrazvan2010
2
Ma pierd in pustietate si nu-mi regasesc zambetul care imi dadea o stralucire in trecutul intunecat. Spatiul lugubru in care ma aflu, mi-a sfasaiat inima si nostalgia este o portita catre clipele frumoase din trecutul amar. Resemnata sunt si deznadajduit. Mi-am pierdut stralucirea de altadata. Am devenit un suflet de gheata stigmatizat si inchis. Multe sentimente otravite ma incearca la tot pasul. Traiesc intr-o lume neinteleasa. Incerc sa ma bucur de micile fantasme ale vietii, caci doar stropii de ploaie argintii si eterna iubire ma mai fac sa traiesc. Dar si lucrurile aceste frumoase trec, nefireasca moarte batand la usa fiecaruia fara nicio mila. Dar tu ai aparut pe neasteptate in viata mea si ai adus un strop de culoare in sufletul meu, ai sadit in sufletul meu sentimente inaltatoare de iubire si de euforie. O sa trecem prin ploaie si prin foc si la inceput ne vom iubi la fel ca la inceput, atata timp cat o sa traim, o sa pasim in doi si o sa ne protejam unul pe celalalt! M-ai facut sa uit de toate relele si alaturi de tine nu ma mai tem de nimeni. Iti multumesc ca existi!

cristinadrg: Multumesc
rrazvan2010: Succes la scoala! Si corecteaza unde am gresit! M-am grabit! :3
cristinadrg: sigur
Răspuns de dhmyroxana
2
           Ne plimbam ca indragostitii inconjuratii de fascinanta natura , dandune puterea de a ne iubi neconditionat. Imi amintesc primele clipe petrecute impreuna, un buchet de amintiri unice. Cand eu ma plimbam in parcul decorat cu frunze ruginii de anotimpul toamna, iar tu ai aparut in fata mea...In acel moment ne-am cunoscut si am decis sa ne impartasim o iubire nemarginita.
           De atunci pasim in doi pe covorul fermecat de frunzele ruginii povestind iubire pura descoperita in ziua magica.Stand pe banca impreuna cu tine imi imaginez o lume perfecta in care tu esti totul pentru mine.Universul nemarginit ne apartine doar noua. Iar tu esti ca o lumina orbitoare ce ma face sa alerg dupa ea.
           Tu esti mereu langa mine la fel ca stelele pe cer.Noi doi formam o iubire perfecta neinlocuita cu nimic!
Alte întrebări interesante