Limba română, întrebare adresată de Deejays, 9 ani în urmă

O compunere in care sa descriem pe cineva Moral si Fizic!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de madalyn
1
                                 Prietena mea
 Cea mai buna prietena a mea se numeste Cristina. Ne cunoastem inca de pe vremea cand mergeam la aceeasi gradinita. Atunci ne placeau aceleasi jocuri , imparteam jucariile ,iar cand eram acasa, ne intalneam in parc si ne jucam impreuna.
 Acum, dupa 4 ani, am ramas impreuna, suntem colege de clasa si de banca . Ea este frumoasa, inalta, satena, are ochii verzi .Este buna la suflet , ma ajuta la nevoie ,isi ajuta si colegii , imparte cu mine mancarea si o iubesc mult.
 Nu ne-am certat niciodata si sper ca vom ramane mereu impreuna.
Răspuns de Buburuzic
1
Sora mea imi e sora dar si prietena, cea mai buna prietena. IMi e mereu alaturi, ma indruma si imi da mereu sfaturi utile fara a cere ceva in schimb. Ma iubeste neconditionat, e o fire optimista, ambitioasa insa uneori poate fi si egoista. Sora mea e inteligenta, e cea mai inteligenta persoana din cite am cunoscut, le stie mereu pe toate. Sufletul ei bun nu o lasa sa spuna ,,nu'' . Ochisorii ei caprui sunt frumosi, buzele moi si carnoase, parul lung si drept de o nuanta greu intilnita, nasucul eu micut e asemeni unui copil mic. Ea este ingerul meu pazitor si singurul sprijin in viata. E o persoana de incredere si stiu ca nu m-ar trada niciodata.

sper ca te-am ajutat.
Alte întrebări interesante