Limba română, întrebare adresată de dantare40, 9 ani în urmă

O compunere in care sa descrii atmosfera unui concert . Va roooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooog


BaiatRau: Cam cate randuri?
BaiatRau: Imi spui cate randuri trebuie?
dantare40: 15 randuri

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de BaiatRau
59
 Atmosfera unui concert este foarte frumoasa. Este o senzatie de distractie, fericire. Acolo te poti dezlantui si poti sa faci aproape ce vrei. Atunci cand trupa ta preferata vine si canta in orasul tau, esti foarte fericit si dornic sa vezi mult asteptatul concert. Senzatia este una de nedescris ! Acolo esti doar tu si cantaretii. Toata lumea in jur se distreaza si canta. Este minunat sa mergi la un concert. Distractia este maxima, asta imi place cel mai mult. Punctul culminant este atunci cand un membru al formatiei se arunca in multime. IUBESC LUCRUL ASTA ! Este un moment in care stau cu sufletul la gura sperand ca membrul trupei sa fie prins de catre spectatori.   Este foarte frumos la un concert ! 

 Scuza-ma daca e prea scurta... daca vrei mai lungesti tu anumite propozitii. Daca nu iti place poti macar sa iti faci o idee despre aceasta compunere si sa iti faci tu alta mai buna. BAFTA ! 


veveritoiu: ma poti ajuta si pe mine?
BaiatRau: Cu siguranta ! Despre ce e vorba?
veveritoiu: intra la mine pe pagina si vezi ca am pus intrebarea acu 3 min
veveritoiu: ma ajuti ??
BaiatRau: Nu stiu sa rezolv.
veveritoiu: ok mss
Răspuns de parlogeaoana
30
Este o zi de primavara , eu si colegii mei mergem impreuna la un concert. Am ramas surprinsi de gamele inalte , notele armonioase , duiosia si eleganta sunetului. Sunetul viorii predomina toata sala , lumea aplauda de bucurie , apoi se auzea pianul , notele joase ne incantau pe toti , acorduri dupa acorduri , game dupa game , noante diferite , o adevarata duiosie , dragoste . A fost o zi foarte speciala deoarece a fost primul meu concert , cu siguranta voi mai merge la multe altele , datorita atmosferei de poveste , una deadreptul minunata . 
Alte întrebări interesante