Limba română, întrebare adresată de Denisass, 9 ani în urmă

O compunere in care sa iti folosestii imaginatia , cu titlul LA JOACA CU SUBIECTUL SI PREDICATUL , va rog frumos


georgianalaura1: cat de lunga?
Denisass: 20 de randuri . maxim

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de MadalinaL
1
 Eram pe afara cu Sebi Subiectul si Edi Predicatul. Ne jucam cu mingea, iar Sebi a inceput sa loveasca tare. Edi i-a spus sa se opreasca dar el nu a vrut. Sebi s-a ranit pana la urma incercand sa loveasca tare iar el e cazut. Eu si Edi i-am sarit in ajutor caci nu vroiam sa pateasca ceva rau... iar apoi , dupa ce l-am ajutat sa se ridice l-am adus acasa. Sora lui, Paula Pronume a venit impreuna cu fratele ei Adi Adjectiv. L-au ajutat sa se faca mai bine, adica l-au bandajat si i-au adus un ceai ca sa se simta mai bine. Fratele lui Edi, Narcis Numeral a venit si el ca sa verifice daca totul era bine. Au trecut cateva ore i-ar Sebi Subiect s-a facut mai bine. 

A DOUA ZI
  
Am iesit din nou la joaca cu Edi si Sebi iar ei s-au distrat de minune cu mine, mai ales ca acum nu s-a mai ranit nimeni. Ei bine, aproape nimeni, fiindca un baietel trecut pe acolo numit Adam atribut a venit sa se joace cu noi si din greseala
s-a ranit incercand sa scoata mingea dintr-o curte a unui vecin, adica a sarit gardul iar cand a sarit inapoi s-a lovit putin la spate, dar nu conta pentru ca nu era grav . Iar asa m-am jucat eu cu Sebi Subiect Si Edi Predicat.


Alte întrebări interesante