Limba română, întrebare adresată de Utilizator anonim, 9 ani în urmă

O compunere in care sa prezinti o intamplare care are loc dupa iesirea la lumina dintr-o padure. Va roog este foarte,foarte urgent.


Utilizator anonim: Vreau seriozitate!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Utilizator anonim
96
Era o dimineata insorita de vara. Era vara anului 2012. Dupa o saptamana agitata trebuia sa vina si weekendul mult asteptat.
Eu am iesit cu bicicleta pentru o plimbare lunga prin padure. Pe drum am observat ca cerul era putin innorat dar nu imi faceam griji deoarece nu credeam ca o sa ploua.
Dupa cativa km  m-am oprit la un izvor ca sa beau putina apa, observand oglindindu se in luciul apei cerul plin de nori si soarele care palpaia tremurand printre norii cenusii, dar cu toate acestea, optimist m-am urcat din nou pe bicicleta si mi-am continuat drumul.  Atunci m-am hotarat sa ma intorc acasa, dar intrand in acea ceata am nimerit chiar in mijlocul furtunii. M am adapostit in mijlocul padurii de ploaia torentiala ce cadea. A trecut o ora, a mai trecut inca doua si ploaia  nu se oprea... Acele ceasornicului se apropiau de orele serii, atunci mi am zis ca nu pot sa raman peste noapte in padure si mai ales ud leoarca... in consecinta, imi iau inima in dinti si ma indrept ferm catre capatul padurii. Era deja in amurg cand tocmai ieseam din padure, in departare auzeam voci dar erau acoperite de tunetul atot stapanitor... un fulger gigantic strabatu inaltul cerului pana la cativa metri de mine si lumina cateva secunde calea. Era ceea ce asteptam de ceva vreme ca sa deslusesc cine erau persoanele din fata mea. Avusem noroc, erau prietenii mei veniti cu masina care in acel moment treceau pe langa padure in drum spre casa. Dupa ce i am facut cu mana, s au oprit mirati si uimiti ca eram acolo, dar in scurt timp mau inghesuit in masina si in cea mai mare viteza am pornit o spre casa.

Utilizator anonim: multumesc!
Alte întrebări interesante