Limba română, întrebare adresată de kinderbeib, 9 ani în urmă

O compunere in care sa relatezi o intamplare din copilarie de 20 25 randuri urgent :)

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de HazalKaya11
3
                                         Amintirea copilariei


     Intr-o zi am mers cu familia sa ne plimbam. Totul a fost minunat, am invatat lucruri noi si cel mai mult ne-am distrat minunat.
    Atunci nu stiam unde vrea tata sa mergem. Am mers cu masina aproape tri ore, si stateam in masina, ma uitam pe geam, si din zece in zece minute o intrebam pe mama cand ajungem. Pana la urma am ajuns, am luat-o printr-o padure si mergeam, tata ne zicea povesti, cantam si alergam. Tata a vrut sa aleaga calea lunga pentru ca asa am fi facut si noi sport. Pana cand am ajuns la destinatie. Tata si mama ne-au dus la Casoca la cascada, care este minunata. Tata facea gratarul, iar mama pregatea picnicu. Eu si cu sora mea ne-am bagat in apa, nu era chiar adanca. Ne-am suit fara voia parintiilor sus pe cascada, ca sa sarim in apa. Ne-am luat de mainii si am sarit in mijlocul cascadei. Noi radeam de numai puteam, in momentul cand m*am aruncat dupa cascada in apa acumulasem niste fiorii, pe care inca si acum ii am. Mama ne spunea ca am fi putut pur si simplu sa ne jucam in apa de jos de langa cascada, nu sa ne aruncam in ea. Tata radea de numai putea, incat i-a zis mamei sa se calmeze, fiindca asa ne invatam sa trecem prin viata. Dar eu in gandul meu ''Da, ne invatam la prostii''. Am avut o peripetie amuzanta, cea ce am facut eu cu sora mea a fost o razbunare sau poate o surpriza pentru parintii, fiidca asa ne*au facut si ei. Poate ca nu ne-am gandit la consetince, dar a fost o farsa si o pedeapsa minunata. Nici pana acum nu  stiu parintii nostri cate prostii facem noi doua impreuna. Cate odata mama ne mai spune, ca am dat in mintea copiilor, dar chiar imi place sa spuna acest lucru. Fiindca copilaria este cel mai frumos eveniment din viata mea.
     Ma bucur ca am amintirii minunate, fiidca cu ele raman, chiar daca cele mai multe dintr ele sunt nazbatii sunt experiente pe care le-am savarsit cu mult drag.


kinderbeib: mersi ,ma mai poti ajuta cu un ex daca te pricepi ?
HazalKaya11: Da, sigur!
kinderbeib: ce cls esti ?
HazalKaya11: A 8-a
Alte întrebări interesante