Limba română, întrebare adresată de alexamaria132, 7 ani în urmă

o compunere in engleza sau româna in care la sfârșit sa fie ceva stânjenitor, va rog repede 40 de puncte ​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de qSany
1

Explicație:

Era o seară frumoasă de vară, iar eu ieșisem cu prietenii mei la un restaurant. Ne-am așezat la o masă în aer liber, am comandat mâncare și ne-am relaxat împreună. Am râs și am glumit, am povestit lucruri amuzante și interesante, iar timpul a trecut prea repede.

La un moment dat, am realizat că trebuie să merg la toaletă. M-am ridicat de la masă și am mers încet către toaletă, încercând să nu-mi fac prea multe griji cu privire la asta. Dar, pe drum, am împiedicat-o accidental pe o femeie care venea din sens opus. Am scuzele mele și am încercat să-mi văd de drum, sperând că incidentul a fost uitat.

După ce am folosit toaleta, am ieșit și am mers înapoi la masă, dar ceva nu era în regulă. Prietenii mei s-au uitat la mine ciudat și am realizat că ceva era în neregulă. Încă nu înțelegeam ce se întâmplase, până când m-am uitat în oglinda din restaurant și am văzut cu groază că pe spatele meu era lipită o bucată mare de hârtie igienică! În timp ce mă împiedicasem de femeia dinaintea mea, n-am realizat că am prins accidental o bucată de hârtie igienică pe spatele meu, făcându-mă de râs în fața tuturor.

M-am simțit atât de stanjenit și am fost tentat să-mi pun o haină pe mine pentru a acoperi gafa, dar deja era prea târziu. Prietenii mei râdeau în hohote, iar unii oameni din restaurant se uitau la mine, uimiți. Îmi venea să intru în pământ de rușine! Din fericire, prietenii mei au fost înțelegători și au încercat să mă ajute să depășesc situația, dar niciodată nu voi uita acea seară stanjenitoare în care am ieșit la masă și am făcut o gafă care a atras atenția tuturor.


alexamaria132: mulțumesc frumos!❤️❤️
Alte întrebări interesante