Limba română, întrebare adresată de Rarees11, 9 ani în urmă

o compunere in timpul unei expeditii am nevoie urgent de ea..va rog..

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de marianababei55
31
Tocmai ce am ajuns pe terenul unde erau amplasate cateva corturi, care urmau sa fie casa mea in urmatoarele cateva zile! Era o zi superba de primavara, in care natura era una cu mine si soarele ma incalzea cu razele sale blande. Mi-am sunat mama confirmandu-i sosirea mea la pensiune, ca apoi sa imi pun telefonul intr-o cutie de carton. In aceste zile noi trebuia sa imbratisam natura si traiul intr-un mod antic. Era o zona muntoasa, in care tehnologia nu isi găsea locul si in care noi trebuia sa studiem diferite lacuri. Sunt pasionat de aceste lucruri, de aceea am acceptat bucuros sa particip la aceasta expeditie. 
Dupa ce ne-am desfacut bagajele, ne-am intalnit cu profesorul coordonator care ne-a explicat sarcinile pe ziua de azi. Trebuia sa escaladam un munte, deoarece in varful acestuia exista un lac destul de impresionant. Ne-am impartit in grupe si ne-am indreptat spre munte. Eram in grupa cu doi colegi foarte glumeti, care au venit aici doar pentru distractie. Eu nu i-am bagat in seama cand se tot opreau sa rada de vreun animal mai ciudat, pana cand nu i-am mai auzit deloc. Am început sa ma panichez stiind ca eram pe langa o pădure in care puteau exista animale periculoase si ei nu stiau drumul inapoi spre corturi. Am inceput sa ii caut pana cand s-a inserat. Nestiind pe unde sunt, am decis sa campez peste noapte aici si sa ii caut ziua urmatoare. Nici nu incerc sa lovesc doua pietre ca aud un zgomot in spatele meu. Ma uit speriat sa vad ce animal infricosator este, dar raman surprins cand vad ca nu este nimic. Dupa cateva secunde aud acelasi sunet înfiorător si cu teama ma indrept spre sursa acestuia. Colegii mei? Acestia erau pe jos, ochii lor fiind cuprinsi de lacrimi de la atata ras. Surprins si enervat ma duc mai aproape de ei. Ii lovesc cu o palma peste ceafa le spun sa nu ma mai sperie in acest hal. Dupa ce ne-am calmat am hotărât sa ramanem aici la noapte.
Ziua urmatoare eram pregatiti sa cautam tabara noastra. Vad in departare cum soarele se oglindește in ceva. Ma apropii si observ ca este un lac. Lacul unde trebuia sa ajungem aseară. Baietii imi spun ca trebuie sa plecam si sa ne întoarcem in tabara, dar eu nu ii ascult. Am venit aici cu un motiv si nu vreau sa o las balta. Oricum timpul nu este trecut. 
Sper ca o sa te ajute compunerea aceasta! :)
Alte întrebări interesante