Limba română, întrebare adresată de CrissXd, 9 ani în urmă

O compunere la delfinariu.Repede va rog!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de cosmin1428
21
In scoala altfel doamna diriginte/domnul diriginte a decis sa mergem la delfinariu.
Ajunsi acolo mi s-a parut totul atat de fantastic.Ma uitam cu ochi mari la vitrinele unde erau aflati tot felul de delfini , pesti , multe mamifere.
Doamna de acolo ne povestea informatii despre unii delfini dar eu nu o ascultam deoarece eram cu ochii pe un delfin care zambea la mine , m-am apropiat de vitrina si el a venit spre mine si se bucura.Doamna ne spunea ca acest delfin pe nume Richi ( ii pui ce nume vrei) este un delfin extrem de jucaus si cuminte.Era nou aici si imediat s-a acomodat.
Dupa turul in delfinariu d.m diriginte/diriginta a spus sa ne intoarcem acasa.Eu eram foarte suparata ca plecam acasa si m-am dus sa imi i-au la revedere de la micul delfin Richi, am simtit ca si el este suparat de plecarea mea asa ca sunt sigura ca voi vorbi acasa cu parintii sa mai vizitez Delfinariul , mai ales pe Richi ! 
Sper sa iti placa!


CrissXd: Multumesc mult! Este frumoasa!
Răspuns de GEANNY
8
Iata ca a venit si mult asteptata vacanta!
Am facut planuri de vacanta,impreuna cu parintii si sora mea. Am hotarat sa plecam la mare.
Ne-am trezit in zori si,cu multe bagaje pregatite cu grija de seara,am plecat sa vizitam orasul de la malul marii. Cum am ajuns,ne-am cazat la un hotel,apoi am iesit in oras.
Am admirat intai faleza de la Cazino,unde marea,parca este mai frumoasa de cat oriunde... Valuri mari si albe,inspumate se sparg de diguri si iti dau impresia ca este o mare de spuma.
Este minunata!
Apoi,am fost la delfinariu. Aici am vazut spectacolul delfinilor. Nu-ti vine sa crezi ca sunt de destepti si ascultatori. 
Am vizitat ,,Planetariul'',unde se vede un cer atat de instelat,de parca ai fi in rai. Ni s-a vorbit despre fiecare planeta si fiecare steluta in parte.
Apoi,ne-am intors in camera de hotel,franti de oboseala,dar incantati de atatea frumuseti.
Nu stiam ca in Romania sunt locuri atat de frumoase!
Alte întrebări interesante