Limba română, întrebare adresată de madalinapichiu084, 8 ani în urmă

O compunere la munte in care sa aibă trei circumstanțiale de loc!
As vrea o compunere in care sa găsesc un animalși sa îl i au acasă sa fie puțin emoționantă ! Urgentttttt!!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de miha201165
0

Răspuns:

Iarna la munte

Este o iarnă deosebit de frumoasă și bogată în zăpadă. A dat Dumnezeu zăpadă cu nemiluita, încât totul pare desprins dintr-un basm. Din dorința de a profita cât mai mult de iarna frumoasă ce-și așternuse mantia alba la picioarele noastre, împreună cu fratele și vărul meu am plecat la munte.

Am ajuns acolo spre înserare, exact la timp pentru a observa soarele palid cum asfințește după crestele munților troienite cu zăpadă strălucitoare. Dinspre pădurea ce acopera muntele se auzeau vuiete asurzitoare. Am intrat în cabană cu gândul la ziua următoare.

Răspuns de aak999
0

Răspuns:

Este vineri , și astăzi voi merge cu familia mea la munte, am luat cu noi mâncare gustoasă și multe altele. Pe drum am găsit o pisicuță ce este lovită la lăbuță. Am luat-o în mașină și i-am pus un bandaj, m-am jucat cu ea in timp ce tatăl meu conducea. Am ajuns în vârful muntelui și am făcut grătar, i-am dat și pisicuței să mănânce niste carne și a fost foarte fericita. Atmosfera este superbă , am explorat tot muntele , am auzit cum ciripesc păsările , am simțit mirosul florilor. Mi-a plăcut foarte mult aceasta excursie la munte .

Alte întrebări interesante