Limba română, întrebare adresată de andreeastancu199, 7 ani în urmă

O compunere la persoana 1 cu ocazia unei călătorii la pădure vă roggg​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de naty8595
0

M-am trezit de dimineata. Am servit micul-dejun și mi-a trecut prin cap, ceva ce oamenii spun ca este o prostie. Dar eu nu i-am ascultat, deoarece eu fac întotdeauna ce îmi place și nu ma intereseaza dacă ma judeca cineva. M-am gândit sa ma duc sa explorez padurea. Sa fac o călătorie prin pădure. Sa cercetez insectele și natura. Insa eu mai aveam teme de făcut, asa ca drumetia avea sa mai aștepte putin.

După ce mi am terminat tema, m-am îmbrăcat gros, mi-am luat și o sticla cu apa, niște șervețele și am plecat. După ce am ajuns, am început a observa ce frumoasa era pădurea. Nu va puteți imagina ce aer curat și ce priveliște mai ales. Toți copacii erau verzi, iarba era de un verde strălucitor și ce înalți erau copacii. Am făcut și câteva poze cu aparatul meu foto, pentru a le avea amintire. După care am cercetat insectele și nu a fost deloc scârbos. A fost chiar foarte interesant. După ce m-am mai uitat puțin și la flori, am văzut cât este ceasul. M-am grăbit repede spre casa, deoarece eu stătusem în pădure 2 ore și jumătate, fără sa-mi dau seama.

A fost minunat. Mi am promis ca o sa revin cât de curând înapoi. Deci, în concluzie, natura este minunata și merita sa o cercetam. Desigur pentru a o păstra asa, nu trebuie sa mai arjncam gunoaie în pădure, pentru a-și păstra verdeață și culorile sale minunate.

Sper ca te am ajutat!

Alte întrebări interesante