Limba română, întrebare adresată de efebakkalci788, 8 ani în urmă

o compunere "La scoala"

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de pardossamira
3

Răspuns:

la școală.

Explicație:

într-o zi de iarnă tocmai ce mă trezise-mi am realizat că astăzi este o nouă zi de școală. M-am pregătit și m-am îndreptat spre școală unde mă așteptau colegi mei am așteptat să de facă ora 12:00 și eu împreună cu colegii am plecat în sala de clasa unde am așteptat sa vina doamna profesoara . după ce am terminat orele am plecat acasă cu prietena mea..

sper că te-am ajutat !!! succes !!!


efebakkalci788: mersi mult
pardossamira: cuplacere
pardossamira: ms pt coroană
pardossamira: ms pt coroană
Răspuns de Utilizator anonim
2
La scoala




Era o zi frumoasa de toamna. Soarele Pal bătea printre crengile cu frunze uscacite ale copacilor. Simteam ca acea zi va fi o zi perfecta. Mi-am luat micul dejun, m-am spălat pe Dinți și pe fata, m-am îmbrăcat cu uniforma școlară și am pornit la drum. Mare mi-a fost mirarea când am ajuns la scoala, deoarece toti copiii și profesorii erau in afara școlii uitându-se înspre acoperișul clădirii. M-am uitat și eu la rândul meu, și am văzut o pisicuța blocată pe una din ferestrele de la etajul 5. M-am dus in clădire și am fugit pe scări pentru a ajunge la pisicuța imprimejdiata. Am deschis cu grija fereastra și am tras pisica înăuntru.
Acela a fost cel mai eroic lucru pe care l-am făcut in viata mea, însă încă ma întreb de ce nimeni altcineva nu a fost in stare sa salveze pisicuța. Poate or fi fost intr-un șoc prea mare, ce știu eu...







Sper ca te-am ajutat! Aceasta întâmplare este una ficțională.... Sper ca este in regula!
Alte întrebări interesante