Limba română, întrebare adresată de alisuca2, 9 ani în urmă

o compunere literara despre bradul de craciun.Va rog!!Repede!!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de vanolilea
112
Bradul reprezinta simbolul Craciunului . Oamenii inainte de Craciun sau chiar in aceea seara il impodobesc frumos cu globuri , beteala si in varf i se pune o stea . Traditia cu bradul de Craciun este o sarbatoare foarte veche care este inca pastrata in sufletele oamenilor 

alisuca2: putin mai frumos!!Cu expresii mai frumoase
Răspuns de xdivch
57
Bradul este o reprezentare a nasterii lui Isus Hristos .Craciunul reprezinta nasterea lui Isus Hristos .
M.am dus cu mama sa cumpar un brad de craciun afara mirosea a parfum de turta dulce scoasa din cuptor a cozonaci si nenumarate bunatati.Am gasit bradul perfect ,am ajuns acasa si am pus bradul in sufragerie si am inceput sa impodobesc bradul am ales cele mai frumoase globulete ale mele mi.a facut o mare placere sa impodobesc bradul.
A ajuns seara si m.am pus in pat si m.am culcat asteptand sa vina mos craciun ,inainte sa ma culc am pus pe masuta de sticla de langa pat un pahar cu ciocolata calda si o farfurie cu fursecuri si una cu cozonac .M.am culcat asteptand dimineata ce urma .
Imediat ce m.am trezit m.am uitat sub brad si am vazut cadourile aduse mos craciun .M.am uitat pe masuta si am vazut ca paharul cu lapte era baut pe jumatate iar fursecurile erau mancate.
Alte întrebări interesante