Limba română, întrebare adresată de lorenapop628, 8 ani în urmă

O compunere lunga cu titlul Bacataria!Urgent


EdyX2004: Cat de lunga trebuie?
EdyX2004: DESCRIPTIVA ???

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de scoala72
0
Bucătăria
Într-o vară frumoasa când soarele strălucea prin geamul limpede,eu și mama mea am mers în bucătărie,ca în fiecare dimineață să bem ceai.
După aceea am vrut să facem o prăjitură cu nucă,iar pentru asta l-am chemat și pe tatăl meu să spargă nuci și eu să le curăț! Aceasta ne-a ajutat să fim împreună, după câteva ore prăjitură a fost gata și am mâncat-o cu toții.
Bucătăria este locul unde mă pot relaxa și unde îmi petrec timpul cu familia mea.
Sper că te-am ajutat!
Răspuns de EdyX2004
0
                                                 BUCATARIA


           Este o zi de vara si familia mea incepe lucrul la o bucatarie in aer liber ca un fel de foisor dar pentru a manca si a face mancare . Tatal meu sa apucat sa construiasca si mama mea il ajuta . In cateva ore ei facusera fundatia eu speram sa iasa frumos pentru a putea intra sa ma joc cu prietenii mei acolo . 
      Peste cateva zile ei deja adusesera alti oameni care sa munceasca pentru ai ajuta si sper sa reuseasca in putin timp deoarece eu trebuiam sa stau sai ajut mereu .
      Peste cateva zile au terminat si eu eram bucuros . A trbuit sa mergem la magazin sa luam mobila . Eu atrebuit sa o aleg si am aleso pe cea care mia placut si mie si parintilor mei.Au asezat mobila si a aratat foarte bine
       Ma bucur ca am depus munca pentru ceva si chiar acum arata foarte frumos!
Alte întrebări interesante