Limba română, întrebare adresată de Sorana690, 8 ani în urmă

O compunere mai lunga cu o padure magica va rog


Arimath: text epic? Poate conține personaje sau doar descriere?
Sorana690: Si personaje

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Arimath
2

Nu mulți știu ce se întâmplă în Pădurea Goblinilor.Majoritatea cred că toate poveștile despre acest loc sunt doar istorioare de adormit copiii. Totuși, cei care au intrat în ea vă pot spune că această pădure nu e deloc ca oricare alta, fiindcă această pădure e magică. Dacă nu mă credeți, vă voi povesti o întâmplare de acum ceva timp, ca să vă convingeți...

Era o zi de vară călduroasă, iar soarele încerca din răsputeri să distrugă orice adiere răcoroasă. Andreea și Ionuț se plimbau ca deobicei pe strada din fața locuințelor lor, căci erau vecini, încercând să se bucure de fiecare clipă petrecută în compania naturii. Intenționau să se întoarcă acasă imediat deoarece mai aveau de lucrat tema pe vacanță la matematică. Înainte de a face cale-întoarsă, au văzut o sclipire în pădurea din apropiere, despre care auziseră tot felul de lucruri de necrezut, istorisite de bătrâni la gura sobei. Curiozitatea i-a împins să urmeze licărirea și peste câteva minute se găseau amândoi în Pădurea Goblinilor, căci despre ea este vorba. Mergând pe o cărare acoperită de crengi și mușchi au ajuns în fața unei căsuțe din lemn, sau așa au crezut de la depărtare. Mare le-a fost uimirea când au descoperit că acel cămin retras era din dulciuri: turtă dulce, ciocolată, acadele și tot felul de alte delicatese de zahăr. Andreea și Ionuț nu au avut prea mult timp să privească construcția ciudată, căci șapte pitici le-au ieșit în cale. Pe urmele lor au zărit pe nimeni alta decât Albă-ca-Zăpada care cânta păsărilor.  Au apucat să o întâlnească și pe Belle și Aurora, care culegeau flori.  Speriați de ceea ce se întâmpla în pădure, au fugit înspre ieșire.

-Ce tocmai am văzut? șopti Andreea, încercând să se convingă pe sine că totul fusese doar un miraj, o vedenie.

-Nu știu, dar mai bine nu spunem nimănui..nu ne vor crede oricum.

Și așa cei doi și-au continuat viața încercând să uite de toată poveste, dar taman ei ar trebui să știe, că ceea ce se întâmplă în Pădurea Goblinilor nu poate fi uitat.


Sorana690: Mulțumesc foarte mult!!E superbă
Arimath: Mă bucur că ți-a plăcut și că te-am putut ajuta! :)
Alte întrebări interesante