Geografie, întrebare adresată de carinalazar, 8 ani în urmă

o compunere mai lungă despre tradițiile Spaniei repede, să cuprindă vara primăvară Crăciunul toamna!​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de marinalacramioara1
2

Răspuns:

În mod tradițional, poporul spaniol nu l-a sărbătorit niciodată pe Moș Crăciun care vine cu cadouri în decembrie. În schimb, cadourile sunt aduse copiilor pe data de 6 ianuarie de către Reyes Magos, cei trei magi de la răsărit. Acest lucru înseamnă că copiii din Spania trebuie să aștepte cu doisprezece zile mai mult decât noi pentru a primi cadourile mult dorite, deși în prezent, tradiția începe să se schimbe și primesc cadouri atât în ziua de Crăciun, cât și pe 6 ianuarie, de Reyes Magos 

În perioada de pregătire pentru vară, puteți auzi vorbindu-se mult despre "operación bikini". Aceasta este ceea ce spaniolii numesc dieta lor anuală pentru a putea să intre și să arate bine în costumele lor de baie atunci când merg la plajă sau la piscină.

Toamna este sezonul de recoltare a strugurilor în Spania, iar în fiecare an orașul Logroño celebrează acest lucru prin găzduirea Festivalului de recoltă a vinului la sfârșitul lunii septembrie. Evenimentul principal este, desigur, stompingul de struguri sau zdrobirea, realizat în mod tradițional cu picioarele goale. Primul suc de struguri al anului se face ca o ofertă către Virgen de Valvanera, care este urmată de lupte cu tauri, o mulțime de muzică și dans.

În Spania, Săptămâna Mare a Paștelui Catolic înseamnă mai mult decât ouă de ciocolată și iepurași; este o comemorare a Patimilor, Morții și Învierii lui Iisus Hristos, sărbătorită în cel mai sobru și extravagant fel, tipic catolicismului. Modul tradițional de a sărbători Paștele în Spania este prin defilări numite procesiuni, în care oamenii poartă pe umeri sculpturi enorme reprezentând scene tradiționale din viața lui Hristos, îmbrăcați cu straie tradiționale cu glugă, semănând cu adepții clanului KKK. Acestea fiind spuse, fiecare regiune a Spaniei are propriile obiceiuri locale care fac Semana Santa una dintre cele mai speciale sărbători din calendarul spaniol, care in acest an se desfășoară între 14 și 21 aprilie 2019.


carinalazar: Îți mulțumesc mult!
marinalacramioara1: cu mare drag! Succes!
carinalazar: ms=)))
Alte întrebări interesante