Limba română, întrebare adresată de floare46, 8 ani în urmă

O compunere mare despre prietenie sau familie sau copilărie si o poezie de 2 strofe sau 3.Va rog este foarte urgent.Dau coronota

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de ralu4934
1
                                                 Copilaria
Eu  cred ca coppilaria este o lume mirifica din care lipseste tristetea.Aici copiilor li se citeste veselia pe fata, iar grijile ii ocolesc mereu. In acest taram magic, buzele lor stiu doar sa rada, iar sufletele lor zboara precum fluturii in lumina calda a soarelui de primavara.
Atunci cand vine vorba de copilarie, primul meu gand este legat de cel mai frumos lucru pe care il are orice om :mama. Zambetul ei cald m-a intampinat de la primele secunde de viata. Glasul ei linistit mi-a soptit povesti seara de seara, si mi-a deschis drumul spre calea viselor frumoase. Mi-a fost alaturi pe tot parcursul vietii, chiar daca uneori o suparam.
Iar cand vine vorba de bunatate, harnicie is iubire maxima, imi apare in fata ochilor mintii, chipul bland si frumos al bunicii. M-a indrumat mereu spre calea buna , si m-a sustinut in tot ce mi-am propus sa fac. Grija cu care m-a crescut mi s-a intiparit in minte. La fel si mirosul prajiturelelor pe care le facea cu multa dragoste pentru mine.
Copilaria n-ar fi completa fara primii ani de scoala, perioada in care invatatoarea se straduia din rasputeri sa ne educe, spre un viitor frumos.
Copilaria v-a ramane mereu in mintea mea.Atat timp cat voi avea in suflet o bucatica din copilaria mea fericita, cred ca imi voi putea pastra un zambet pe fata, indiferent de incercarile prin care ma va purta viata!


Sper ca te-am ajutat :)

ralu4934: Coroana?
Răspuns de DeEaAndRea24
0

Prietenii si prietenia

Dupa voi ce credeti ca este prietenia,doar un cuvant?Atunci dupa ce veti citi aceste randuri cred ca va veti schimba parerea.

Prietenia este acel sentiment unic care il simtim unii fata de ceilalti.Cum ar trebui sa fie prietenii? Prietenii ar trebui sa iti fie loiali si sa te simti bine impreuna cu ei.Daca o prietenie a fost puternica atunci nu o vei uita niciodata.

Aceasta este prietenia!

Sper ca am fost de ajutor!

Alte întrebări interesante