Limba română, întrebare adresată de rocioco80, 8 ani în urmă

O compunere micuta cu titlul "Ne mira rezultatul".

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de sata79106
0

Ne mira rezultatul

Era odată un băiat slab și necăjit ce locuia dincolo de padurea Uriașilor. Acolo,în pădurar aceea trăiau mulți monștri și uriași. Se spunea ca cine trece pe acolo nu va mai putea sa iasă.

Cei din Regatul Luminii s-au decis sa facă un concurs: Cine ajunge primul de pe partea cealaltă trecând prin pădure pana aici în regat va câștiga!

Auzind asta băiatul slab și necăjit a discuta sa participe și el fiindcă nu avea nimic de pierdut.

Ajunși în ziua concursului toți prinții și războinici aveau cai mai puțin băiatul însă ăsta nu-l făcut sa renunțe. S-a dat startul și cursa început. Imediată ce concurenții au ajuns în pădure s-a auzit un zgomot ce i-a înfricoșat însă băiatului nu-i era frica fiindcă era obișnuit. Pe parcursul traseului dispăreau din ce în ce mai mulți concurenți. ....Pana când a rămas foarte băiatul.

În urma lui se auzeau niște pași. ..Însă ca sa nu fie prins a luat-o la goana spre ieșire ....Ajuns acolo tota lumea era mirata de rezultatul lui ... Era singurul care a trecut prin padureducerea teafăr și nevătămat.

Sper ca te-am ajutat



sata79106: Scuze pt greșeli dar am scos de pe tel și na autocorectorul. ...
Răspuns de Utilizator anonim
3
Ne mira rezultatul
Era o zi de Miercuri si eram pe drum spre scoala trebuia sa ne de-a rezultatul tezei la romana invatasem foarte mult speram ca i-au peste 8 sau n-a macar 8 .Am ajuns la scoala si toata clasa s-a schimbat era o liniste deplina . Doamna profesoara de romana a intrat in clasa ne-a salutat si a s-a mirat . Credea ca s-a intamplat ceva cu noi. Cand a intrat toti colegii mei erau speriati fiindca doamna profesoara de romana s-a așezat pe scaun si a scos tezele. Eu nu eram speriat dar credeam ca i-au 5-6 si teza era 25% din medie . A impartit doamna tezele si mie mi-a dat ultima teza . Ma uit pe ea si vad rezultatul. Am inceput sa tip am luat 9,49!!!! Bai ma si ofticau dar in acelasi timp ma bucuram foarte mult!!!! Dar doamna care iubea copii a zis ea sa m-ai puna un punct si am luat 10! Am avut a doua cea mai mare nota ! O colega a luat 9,75. Uite ce se intampla daca inveti.
Alte întrebări interesante