Limba română, întrebare adresată de cory5, 9 ani în urmă

o compunere narativa care sa ilustrezi o intamplare locul timpul incheierea

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de danjantaun
1
Intr-o zi frumoasa de vara , eu si familia mea am mers la bunici ca sa le facem o vizita . Bunicii s-au bucurat tare mult cand am sosit si sperau sa se bucure si in continuare deoarece stiau ca eu sunt cam nazdravana . Iata ca si seara se lasa usor , usor peste sat , iar pasarile  curtii trebuiau sa se culce . Eu , nazdravana cum eram , m-am dus langa cocosul bunicii , Vasile , si am inceput sa-l alerg prin toata curtea , pana ce , bietul Vasile , a ramas fara pene . Bunica striga de zor sa las cocosul , dar eu n-o bagam in seama . Si asa Vasile a ramas traumatizat . 
Răspuns de Brex
0
Mergeam spre scoala , era 7 si jumatate.
Ajunsesem la scoala , iar Mihai , prietenul meu cel mai bun mi-a spus ca un vechi coleg ne viziteaza .La inceput nu imi dadeam seama ce vechi coleg ar putea fi , poate era Marius sau Dorian , dar ei s-au mutat in bucuresti , e mult de acolo pana la Oradea , hm...... cine putea fi ?
Pana la urma am decis sa nu ma mai gandesc .....
Trcusera 3 orea si era mijlocul orei de romana , deodata cineva batu in usa .
Toata clasa respira greu , in incapere intrase Antonia , o recunoscusem din prima , era inalta , asa cu mi-o aminteam  si parca un junghi m-a impuns in inima  , era un sentiment de nostalgie pe care amintirile cu ea mi-l provocau .
A stat toata ora in ultima banca si a asistat la ora , ba chhiar a si raspuns la intrebarile doamnei profesoare.
In pauza am vorbit cu ea parca la nesfarsit , imi placea sa vorbesc cu ea , cxand a venit ora de sport am crezut ca va asista si la acea ora de pe marginea terenului de fotbal , dar nu era asa , s-a dus in vestiarul fetelor si s-a schimbat , directorul a invoit-o sa faca ultimele ore cu noi.
 Era grozava la volei si la baschet.
La finalul zilei cand plecasem spre casa , a venit langa mine  , m-a prins de mana si mi-a dat un sarut . A fost cea mai ciudata si mai placuta revedere .


Brex: scuza greselile de gramatica , m-am grabit
Alte întrebări interesante