Limba română, întrebare adresată de deniakiss85, 8 ani în urmă

o compunere narativă cu o intamplare pentrecută la mare.Dati un titlu potrivit si un început sub forma unei metafore.Dau puncte și coroana!!​ a rog urgentttt trebuie să merg la școală............va roggggg

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de lorena2785
2
La mare cu colegii din clasa

E o zi frumoasa de vara, diriginta vrea sa facă tabăra de o săptămâna la mare, toată clasa era fericita, peste 3 zile am plecat in tabăra, in autocar toți ne jucam pe telefoane sau jucam cărți, peste noapte am ajuns și la mare in Mamaia, ne am cazat, iar apoi am mers pe plaja cu toți colegii.
Nu ma înțelegeam bine chiar cu toți, dar cei mai buni prieteni ai mei din clasa erau Titi, Ricky și Micky, doar cu ei stăteam mai mereu.
A venit și seara. Am mers la masa, iar apoi am fost cu prietenii mei sa ne uitam de suveniruri pentru familiile noastre.Dupa ce am cumpărat câte ceva și pentru familie mergem in camera unde ne distram și ne jucam mai multe jocuri.
Ne hotărâm sa ieșim afara pe la miezul nopii, nu stiam ca diriginta încă nu s a culcat așa ca am mers afara sa ne distram.
Diriginta noastră verifica camere pe sărite, iar ce sa vezi, a picat a noastră, și când nu ne a văzut in camera s a înfuriat.
Ziua următoare ne a certat, iar noi i am promis ca nu o sa mai facem asta niciodată.

Sper ca te am ajutat...Succes la scoala!

deniakiss85: multumescccccc!!!
lorena2785: Cu multă plăcere
lorena2785: Ma poți ajuta și pe mine?
Alte întrebări interesante