Limba română, întrebare adresată de ariciubianca, 9 ani în urmă

O compunere narativa cu titlul LA JOACA cu partile de vorbire flexibile

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de 123nebunica
2
Eu si cei mai buni prieteni ai mei ne-am gandit sa mergem sa ne jucam tenis. Acolo am intalnit o veverita mica si roscata care vroia sa ne jucam cu ea. Dupa cva timp ea plecasera si noi am inceput sa be jucam tenis. A fost foarte distractiv cu prieteni.

123nebunica: Este cat decat buna ? daca sunt niste scapari piti sa le corectezi tu dar poti sa si modifici. Daca iti place poti sa imi dai punctele si si sa imi multumesti!
ariciubianca: nu este nimic
123nebunica: bn tu ai facebook?
123nebunica: eu da
123nebunica: ???
ariciubianca: da am
Răspuns de gogalniceanum
3
partile de vorbire flexibile sunt:
adjectivul
articolul
numeralul
pronumele
substantivul
verbul
                                                La joaca
     
                Impreuna cu prietena mea Camelia am hotarat sa ne jucam un joc cu mai multi copii din sat .Am strans un numar  de 14 copii  iar apoi am votat ce joc vom juca prima oara .Am ales sa ne jucam un joc in care un copil este un lup iar restul niste animalute iar cand lupul vine noi nu trebuie sa ne miscam.Cel care se misca iese din joc iar cel care ramane ultimul va fii lupul.Ne-am jucat acest joc de multe ori si eu chiar am pierdut de vre-4/5 ori dar in bucuria jocului nici nu mi-a pasat de cate ori am pierdut ci m-am bucurat ca ma inteleg cu acei copii.Acum eu sunt buna prietena cu ei si aproape in fiecare zi iesim sa ne jucam si alte jocuri pe langa acesta.
SPER CA TE-AM AJUTAT!
Alte întrebări interesante