Limba română, întrebare adresată de mihai20021, 9 ani în urmă

O compunere narativa cu titlul:
-o intamplare intr-un parc de distractii.
Va rog frumos
(15 rand)

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Raphahelll
3
In parc
Eu si cu prieteni mei mergem in parc
Parcul era plin de copii.Dar pentru noi nu a contat.Ne-am pus pe iarba intrun colt si am inceput sa hotaram ce joc sa ne jucam.Pana la urma am hotarat sa ne jucam INGHETATA.
Maria era inghetata. Noi restul am inceput sa fugim. Din intamplare a cazut Ionut si s.a lovit foarte rau la mana. Am mers repede acasa la el. Le.am povestit parintilor lui si ei l.au dus la un doctor. El s.a facut bine si noi am putut sa ne jucam din nou cu el.SPER CA TE.AM AJUTAT !
Răspuns de MaleficentMal12098
2
Intr-o zi frumoasa de vara ma plimbam impreuna cu prietenii mei intr-un parc de distractii. Irina a venit cu ideea de a ne da in Caracatita. Eu nu eram prea sicura dar am acceptat. Dupa aceea eram foarte ametita incateram sa cad pe jos. Apoi ne-am dat in roller-coaster iar am vazut o fetita ce a cazut din el dar au prins-o cei de la salvare inainte sa se loveasca. Pentru un moment m-am speriat dar mi-a trecut. Dupa aceea ne-am dus in tunelul groazei unde vagonul s-a oprit si am ramas acolo o ora pana am reusit sa iesim. Dupa tot ce sa intamplat am decis cu totii sa mergem acasa.

mihai20021: Multumesc
MaleficentMal12098: Cu placere si sper ca te-am putut ajuta
Alte întrebări interesante