Limba română, întrebare adresată de Dedpool1234, 9 ani în urmă

O compunere narativa de 150-250 de cuvinte in care sa prezinti o intamplare(reala sau imaginara) petrecuta la mare
Va rooog mult!!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Bianca112004
17
Castelul de nisip
Este 0ra 10.00 A.M, eu împreuna cu parintii mei,ne pregatim de plecarea la mare.
De abea astept sa ajungem,am asteptat tot anul ziua aceasta!
Peste cateva ceasuri ,am ajuns.Mama si tata au început sa scoata bagajele din portbagajul masinii.Eu,fiind foarte entuziasmat,nu stiam ce sa fac prima data,asa ca am incercat sa ma calmez si sa fac ordine in ganduri.
Cateva ore au zburat ,era timpul sa pornim spre plaja,unde ne asteptau bunicii.Cand am ajuns,am vrut sa intru imediat in apa,dar mama m-a oprit pentru a-mi da cu crema solara.Eram nerabdator.Intr-un final ,mama m-a lasat sa merg in apa,dar nu dupa mult timp m-a scos deoarece salvamarul a ridicat steagul roşu.
M-am aşezat in nisipul cald,si am început sa ma joc cu el.Mi-am luat găletuşa şi am umplut-o cu apa,pe care am turnat-o intr-o groapa. Am luat si nisip si l-am turnat peste apa,pentru a face un castel de nisip.Am reusit, cu ajutorul mamei,am facut un castel foarte frumos.Tata ne-a laudat si ne-a facut o poza amandurora langa el.Bunica si bunicul au fost si ei surprinsi!
Pe seara,cand valurile erau mari iar frigul a inceput sa se lase,ne-am intors la hotelul unde eram cazati.Mi-am luat parintii in brate si le-am multumit din inima pentru aceasta zi minunata,pe care nu o voi uita!
Sper ca ti-a placut si ca te-am ajutat

Dedpool1234: Multumesc pt ajutor!! <3
Alte întrebări interesante